34ο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ

Σε λίγες μέρες, η πόλη του Ρεθύμνου θα έχει τη χαρά να ζήσει ξανά το αγαπημένο της παιχνίδι, το Κυνήγι Θησαυρού,το οποίο διοργανώνεται και φέτος για 34η συνεχόμενη χρόνια. Εδώ και 2 μήνες έχουν ηχήσει οι καμπάνες που προσκαλούν τις ομάδες στη Συντεκνιά. Τα Τεμπελόσκυλα φέτος έχουν αποφασίσει να μας κρατούν όλους σε εγρήγορση!

Η αρχή έγινε με το Διαδικτυακό Παιχνίδι, το οποίο βγήκε στον αέρα στις 4 Φεβρουαρίου.Τα Τεμπελόσκυλα κάλεσαν τις ομάδες όχι μόνο να λύσουν γρίφους, αλλά και να φέρουν εις πέρας διάφορες δράσεις. Έτσι, στην πόλη του Ρεθύμνου είδαμε ξαφνικά κυνηγετικές ομάδες να χορεύουν από Dirty Dancing μέχρι Σούστα. Ενδιάμεσα, πραγματοποιήθηκε το 26ο Παιδικό Κυνήγι, ένα παιχνίδι που ταξίδεψε 800 μαθητές στον χρόνο, τη γνώση και τη διασκέδαση. Νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου, τα Λεβεντόπουλα.

Το 34οΚυνήγι Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί το 3ημερο 1-3 Μαρτίου.Η αυλαία θα ανοίξει την Παρασκευή 1 Μαρτίου με μια εκδήλωση που είναι και δεν είναι Χορός, στο κέντρο Μέγαρο. Οι ομάδες ανυπομονούν να μάθουν τι έχουν ετοιμάσει τα Τεμπελόσκυλα για αυτές.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η παραλία του Ρεθύμνου θα θυμίζει καλοκαίρι, όχι σε θερμοκρασία, αλλά σε κόσμο! Τα Τεμπελόσκυλα μαζί με όλες τις ομάδες, θα κάνουν προθέρμανση και θα παίξουν διάφορα παιχνίδια με στόχο όχι μόνο το θησαυρό, αλλά και τη διασκέδαση!

Η κορύφωση έρχεται την Κυριακή 3 Μαρτίου με το Μεγάλο Κυνήγι. Τα Τεμπελόσκυλα θα αναζητήσουν έναν Σύντεκνο μέσα από μια σειρά γρίφων. Το παιχνίδι – θεσμός της πόλης ξεκινάει νωρίς το πρωί, όπως κάθε χρόνο, και θα λήξει με επιφωνήματα χαράς, χειροκροτήματα και αγκαλιές!

Ελάτε όλοι να δούμε ποιος θα είναι ο Σύντεκνος!

EL