ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ

Με κέφι, φαντασία και δημιουργική διάθεση, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Μετά το 4o Carnival Run που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, έρχονται ακόμα τρεις εκδηλώσεις, στις οποίες μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, καλούνται να διασκεδάσουν, να χαρούν τις αποκριές και να γίνουν όλοι… ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αποκριάτικη Γιορτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο!

Στον αύλειο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί Αποκριάτικη Γιορτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα. Θα φιλοξενούνται δράσεις με facepainting, μπαλονοκατασκευές και κατασκευή αποκριάτικης μάσκας. Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικά κινητικά παιχνίδια και να χορέψουν με το γαϊτανάκι. Θα υπάρχει DJ και karaoke για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Η γιορτή θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ο χορός των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Μια μεγάλη γιορτή! Ένας ιστορικός χορός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού έρχεται να σφραγίσει την εβδομάδα της Αποκριάς!

Ο χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιώργος Λιβάνης θα δώσει ένα μοναδικό live για τους καρναβαλιστές μας!

Ο χορός του ΟΡΚ θα πραγματοποιηθεί στο LOUVRO. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 20:30 μ.μ. και η είσοδος θα είναι 12 ευρώ με ποτό.

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

«Μασκαρεμένες»Πεταλιές – Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση!

Ακόμα μια μεγάλη εκδήλωση με την οποία οι φίλοι του ποδηλάτου, μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους, θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης με κέφι και φαντασία. Το ραντεβού και πάλι είναι στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 μ.μ. και ο τερματισμός της διαδρομής θα είναι και πάλι στην ίδια πλατεία μιάμιση ώρα αργότερα, στις 7:30 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

EL