ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023

Ομάδα: ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

Θέμα: Insta#dram

Τιμή:

Τηλ. 6944696073 , 6999902121 , 6945262161

όνομα:ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ

έτος ίδρυσης: 1993

Φιλοσοφία ομάδας


Φέτος, τις απόκριες του 2023, η ομάδα «ΕΚΑΤΣ’ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ» συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

30 χρόνια συνεχούς παρουσίας με εντυπωσιακές στολές, χειροποίητες μάσκες και ιδιαίτερα άρματα.

Είναι η ομάδα που έφερε πρώτη στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι ένα διαφορετικό όνομα, εμπνευσμένο από μία φράση-λογοπαίγνιο θεατρικού έργου,  καινούργιο και πέρα από τα μέχρι τότε μονολεκτικά.

Είναι η ομάδα με το διαφορετικό χιούμορ και την ιδιαίτερη προσωπικότητα στα «σκετς» που για πολλά χρόνια παρουσιάζονταν την προτελευταία βδομάδα των εκδηλώσεων, κρατώντας πάντα τους εκατοντάδες θεατές σε αγωνία για το θέμα, το κοστούμι και το μακιγιάζ της «κατσίκας»…

Είναι η ομάδα που δημιουργεί κάθε χρόνο ένα τεράστιο εργαστήριο κατασκευής μάσκας και αντικειμένων χρήσιμων για τη μεγάλη παρέλαση.

Τα θέματα της ομάδας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου φίλους, κρύβουν πάντοτε υπονοούμενα μέσα σε τίτλους μυστηρίου…

«Εν λευκώ…», «Η ζωή εν πάτω…», «Αρχιβαρίστας», «Υποβρύχιον γλυφτόν», «Πετάει, πετάει, ερπετάει…», «Λόξοι σε φάλαγγα», «Κροίσοι σε …κρίση», «…μας πήρε και μας σήκωσε», «πρώτη φορά γυαλιστερά», «no martis», «αθώες περιστερές» είναι κάποιοι από αυτούς…

Η ομάδα ιδρύθηκε το 1993 για να συμμετάσχει στο Κυνήγι του Θησαυρού.

Μετά από 31 κυνηγετικά χρόνια, στο ενεργητικό της καταγράφονται τέσσερις νίκες,

αλλά και τέσσερις κορυφαίες διοργανώσεις ΚΥΝΗΓΙΟΥ, με μοναδικές εμπνεύσεις.

θέμα για το 2023


Insta # dram


Οι κατσίκες φέτος,

υπηρετώντας πιστά τη σάτιρα, μεταμορφώνονται σε πρωταγωνιστές του δράματος των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που, στο βωμό της προσωπικής τους προβολής, ξεχνούν τα πραγματικά προβλήματα του πλανήτη ζώντας στο δικό τους ψεύτικο κόσμο.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της ομάδας,

μέσα από τα κοστούμια τους εκφράζουν χιουμοριστικά την ταύτιση της υπερβολής με την πραγματικότητα και μεταδίδουν τη σάτιρα, το κέφι, τη χαρά στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Skip to content