Σαν τη μύγα μες το γάλα

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Σαν τη μύγα μες το γάλα

Σαν τη μύγα μες το γάλα

Έλα μικρή μου Ολλανδέζα

Μια Ομάδα από ανθρώπους γέννημα θρέμμα του Ρεθύμνου που, η συμμετοχή τους στο Καρναβάλι, έχει σκοπό να παρασύρει όλο τον κόσμο στην τρέλα που κουβαλάνε. Μια φιλία που υπάρχει από τα παιδικά χρόνια και συνεχίστηκε στα φοιτητικά και ξαναβρέθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο. Η καρναβαλική αυτή Ομάδα, δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια, ενώ τα μέλη της συμμετείχαν πάντα ενεργά από νεαρά ηλικία με ενθουσιασμό και μεράκι. Σκοπό έχει την ενίσχυση του εθελοντισμού και την ακούραστη συμμετοχή της σε όλα τα δρώμενα του Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, τα μέλη της συμμετέχουν σε κάθε είδους φιλανθρωπίες και εξυπηρέτησης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.  Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την κακοποίηση ανήλικων παιδιών και την εγκατάλειψη και κακοποίηση  αδέσποτων και απροστάτευτων ζώων.

Το θέμα της φετινής τους στολής είναι η “Μικρή Ολλανδέζα”, μια ονομασία που θυμίζει στους παλαιότερους τη διάσημη διαφήμιση εβαπορέ γάλατος τη δεκαετία του ’80, η οποία είχε τόση επιτυχία που ανέβασε στα ύψη τις πωλήσεις του προϊόντος. Ο λόγος όμως που τα μέλη της Ομάδας επέλεξαν το συγκεκριμένο θέμα είναι γιατί, εκτός από τα χρόνια φιλίας, τους ενώνει και η αγάπη για τα ταξίδια και η ανάγκη να γνωρίζουν διαφορετικούς τρόπους ζωής,  κουλτούρες, ήθη και έθιμα και να μεταφέρουν με τον τρόπο τους και τη δική τους φιλοσοφία στα μέρη που επισκέπτονται. Ένα από τα πολλά μέρη που έχουν επισκεφθεί είναι και η Ολλανδία και πραγματικά τους έμεινε αξέχαστη αυτή η εμπειρία…, για τα τοπία που είδαν, για το καλό φαγητό, αλλά κυρίως, για την ελευθερία στην διασκέδαση!
Σήμερα, έχουμε περισσότερο ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη περίοδο να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να χορέψουμε στον χώρο και στον χρόνο δίχως τέλος! Να αισθανθούμε την ανεμελιά των παιδιών, έστω και αν αυτό διαρκέσει μόνο για μία ημέρα! Ακολουθήστε, λοιπόν, το πλήρωμα  «Σαν τη μύγα μες στο γάλα» σε ένα ταξίδι χορού που θα σας μείνει αξέχαστο και γίνετε για λίγο και εσείς παιδιά, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό, ζώντας την κάθε στιγμή, απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις, ταμπού και φραγμούς, όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν να κάνουν!

Καλέστε / 6976016377 (Τηλέφωνο) / 6976016377 (Τηλ.)

Δείτε / 


Σαν τη μύγα μες το γάλα

Σαν τη μύγα μες το γάλα

 

Σαν τη μύγα μες στο γάλα!!!!!!!!. Μία ομάδα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού που σκοπός της είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού και η ακούραστη συμμετοχή της σε όλα τα δρώμενα του Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου τα μέλη της συμμετέχουν σε κάθε είδους φιλανθρωπίας και εξυπηρέτησης συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη.

Η ομάδα παρελάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία στο Καρναβάλι του Ρεθύμνου, ενώ τα μέλη της συμμετείχαν πάντα ενεργά από νεαρά ηλικία με ενθουσιασμό και μεράκι!!!!

Background Image