Αγγουροξυπνημένοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Αγγουροξυπνημένοι

Αγγουροξυπνημένοι

Ο Άγγελος μέσα μου...

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ… ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ…ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ… ΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ, Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΙ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ 2017.

Τιμή στολής: 35 Ευρώ (ανήλικες) / 25 Ευρώ (παιδική)

Πάρτυ ομάδας: 18/02 BarCode

Καλέστε / 6937243912 (Τηλ.) / 6986935881 (Τηλ.) / 6984169061 (Τηλ.)


Αγγουροξυπνημένοι

Αγγουροξυπνημένοι

 

Πριν από κάμποσο καιρό στην πόλη του Ρεθύμνου. Μία παρέα νεαρή, κορίτσια και αγόρια, Χαιρόμασταν τη νιότη μας, νιώθαμε βασιλιάδες. Και δεν μας άρεσε ποτέ να έχουμε… μπελάδες! Είχαμε όμως πρόβλημα και ψάχναμε για λύση, Θε μου και ήντα θα γενεί και ποιος θα μας ξυπνήσει;

Μια χειμωνιάτικη βραδιά, ήταν του 2000, ήμασταν πάλι αραχτοί, ξύναμε το κεφάλι…και ξάφνου στο ραδιόφωνο βγάζουνε ντελάλη πως το Κυνήγι Θησαυρού ξεκίνησε και πάλι. Το είπαμε στους φίλους μας κι όλοι τρελαμένοι, Φτιάξαμε την ομάδα μας  ̋ ΟΙ ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ̏!!!

Κάθε χρονιά ακούγανε όλοι το νταβαντούρι. Και γέλαγαν που έβλεπαν το σήμα μας το αγγούρι. Και η γιορτή εφούντωσε μια Καθαρή Δευτέρα. Ήταν του 2012 εκείνη η ημέρα. Στου Μακρυπόδη τη κορφή, πάνω εκεί στα όρη. Επαίζαμε τη λύρα μας και τραγουδούσαμε όλοι. Κι όπως επίναμε ρακί κι είχαμε μαύρο χάλι. Αποφασίσαμε λοιπόν να μπούμε καρναβάλι.

 

Background Image