Υπόλοιποι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Υπόλοιποι

Υπόλοιποι

ΡΕΘΥΜΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Καλέστε / 6980029198 (Τηλέφωνο) / 6932763261 (Τηλέφωνο) / 2831042000 (Τηλ.)

Δείτε / 


Υπόλοιποι

Υπόλοιποι

 

Η μεγαλύτερη καρναβαλική ομάδα -ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group  - φτάνει αισίως  τα 9 συναπτά έτη  ΟΛΟ-ζώντανης παρουσίας στον κορυφαίο θεσμό της πόλης. Ομάδα μικρή στην ιστορία,  μα μεγάλη στην..αμαρτία αφήνει το στίγμα της & περνά το μήνυμά της… Γνωστή για τα καμώματά της, παρασύρει κάθε χρόνο στο διάβα της τους πιο ατίθασους καρναβαλιστές.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group - ομάδα νεανικότατη, διασκεδαστική & ‘ανοργάνωτη’ με χαρακτηριστικό το στοιχείο της αναστάτωσης. Κατατάσσει κάθε χρόνο μετά από το περιβόητο….‘Casting’ τις ωραιότερες παρουσίες του Καρναβαλιού.  Μια δοκιμή, θα σας πείσει !!

Στη σύντομη αυτή ιστορία τους οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, έχουν προλάβει να στήσουν στο Ρέθυμνο το Κάστρο των Βίκιγκς (2005), να μετατρέψουν την πόλη σ’ένα απέραντο ρίνγκ ( μποξέρ 2011) , να ερωτοτροπήσουν με τα Playboy Bunnies ( Hugh Hefner 2010), ταξιδέψουν στον πλανήτη Happy ( Sexωγήινοι 2012) & να στείλουν το μήνυμά τους με ..Ινδιάνικο καπνό ( Ινδιάνοι 2007).

Επιφυλάσσονται δε για ακόμα περισσότερες ‘αταξίες’ & σας καλούν να τις ζήσετε από κοντά… Εύχονται τέλος, ο θεσμός να αποτελέσει πόλο έλξης για τον τόπο μας , να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερες διαστάσεις  & οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group  να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του.

Background Image