Υπόλοιποι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Υπόλοιποι

Υπόλοιποι

Disco-πάθεια

Με τον όρο δισκοπάθεια ορίζουμε τον πόνο στη μέση ή την σπονδυλική στήλη που επηρεάζει το 80% των ενηλίκων τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.
Εδώ, πάλι, στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, Δισκοπάθεια ονομάζουμε μια ασυνήθιστη πάθηση που ‘χτυπάει’ την ομάδα των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ κι εκφράζεται με συνεχή χορό, ατελείωτο ξεφάντωμα και πολύ πολύ κέφι !!!! Αφορά κυρίως νεαρά άτομα – που τα φρένα τους δεν τα λες και σώας – ηλικίας από 5 έως 45 ετών.. ενώ θεωρείται η πρώτη αιτία προσωρινής απώλειας της μνήμης & περιορισμού της λογικής !!
Κύρια συμπτώματα της Δισκοπάθειας είναι :
Α) ο πόνος στους μηρούς και τα γόνατα από τον πολύ χορό,
Β) ο πόνος στους γλουτούς & τους γοφούς από το ξακουστό «κούνημα-ξεβίδωμα» στους Καρναβαλικούς ρυθμούς  και
Γ) η απώλεια μνήμης & διαύγειας πνεύματος από την υπερκατανάλωση αλκοολούχων σκευασμάτων.
Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ συστήνουν συντηρητική αντιμετώπιση του προβλήματος & όχι επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις. Καρναβαλικές έρευνες έδειξαν ότι η δισκοπάθεια συμβάλλει τελικά στη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου, στην ευδιαθεσία, ευτυχία και θέληση για ξεφάντωμα & χαλάρωση!
Σας καλωσορίζουμε , λοιπόν, στην πάθησή μας αυτή και σας υποσχόμαστε ότι θα είναι η … πιο γλυκιά σας πάθηση που δεν θα θέλετε να σας περάσει !! Τετρακόσιοι και πλέον φορείς της δισκοπάθειας είναι εδώ για να διασκεδάσουν μαζί σας και να σας μυήσουν στην καλοπέραση, την ξεγνοιασιά και στο ατελείωτο αυτό πανηγύρι !!
Οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group, στη δέκατη-τρίτη παρουσία τους στον θεσμό,  ‘υποφέρουν’ από DISCOπάθεια ….. και σας προσκαλούν να λικνιστείτε μαζί τους … γιατί ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ !!!
Καλό Καρναβάλι σε όλους !! Καλό Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι !!!

Τιμές στολών 

Ανδρική - Γυναικεία: 35 €

Παιδική : 25 €

+ Γυαλιά Ηλίου

Καλέστε / 6975611622 (Τηλέφωνο) / 6980029198 (Τηλέφωνο) / 6932763261 (Τηλ.)

Δείτε / 


Υπόλοιποι

Υπόλοιποι

 

Η μεγαλύτερη καρναβαλική ομάδα -ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group  - φτάνει αισίως  τα 9 συναπτά έτη  ΟΛΟ-ζώντανης παρουσίας στον κορυφαίο θεσμό της πόλης. Ομάδα μικρή στην ιστορία,  μα μεγάλη στην..αμαρτία αφήνει το στίγμα της & περνά το μήνυμά της… Γνωστή για τα καμώματά της, παρασύρει κάθε χρόνο στο διάβα της τους πιο ατίθασους καρναβαλιστές.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group - ομάδα νεανικότατη, διασκεδαστική & ‘ανοργάνωτη’ με χαρακτηριστικό το στοιχείο της αναστάτωσης. Κατατάσσει κάθε χρόνο μετά από το περιβόητο….‘Casting’ τις ωραιότερες παρουσίες του Καρναβαλιού.  Μια δοκιμή, θα σας πείσει !!

Στη σύντομη αυτή ιστορία τους οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, έχουν προλάβει να στήσουν στο Ρέθυμνο το Κάστρο των Βίκιγκς (2005), να μετατρέψουν την πόλη σ’ένα απέραντο ρίνγκ ( μποξέρ 2011) , να ερωτοτροπήσουν με τα Playboy Bunnies ( Hugh Hefner 2010), ταξιδέψουν στον πλανήτη Happy ( Sexωγήινοι 2012) & να στείλουν το μήνυμά τους με ..Ινδιάνικο καπνό ( Ινδιάνοι 2007).

Επιφυλάσσονται δε για ακόμα περισσότερες ‘αταξίες’ & σας καλούν να τις ζήσετε από κοντά… Εύχονται τέλος, ο θεσμός να αποτελέσει πόλο έλξης για τον τόπο μας , να πάρει όσο το δυνατό μεγαλύτερες διαστάσεις  & οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ group  να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του.

Background Image