Άσχετοι Club

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Άσχετοι Club

Άσχετοι Club

Παραχαράκτες


Ακούστε μια άσχετη ιστορία που μας έτυχε. Βρήκαμε μια στολή και μας την κόψαν. Ξαναβρήκαμε στολή και μας την ξανακόψαν. Ξαναματαβρήκαμε στολή και μας την ξαναματακόψαν. Εεεε.. μια του κλέφτη. δυο του κλέφτη. παραχαράξαμε και μεις μια στολή και μας την περάσανε. Άτιμη κοινωνία! Μας κατάντησες παραχαράκτες για να επιβιώσουμε σε αυτό το Καρναβάλι!

21 χρόνια άσχετοι αλλά σχετικοί μόνο με το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
 
Παραχαράκτες γίναμε 
Όχι για την ιστορία 
Αλλά να δώσουμε  χρήματα 
Και να πλουτίσουμε όλοι την κοινωνία

 
Καλό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ να έχουμε! 

Καλέστε / 6977890718 (Τηλέφωνο)

Δείτε /  / 


Άσχετοι Club

Άσχετοι Club

 

Ψάχνοντας βαθιά στα κιτάπια της ιστορίας θα ανακαλύψει κανείς ότι το όνομα Άσχετοι προέκυψε το 1998. Ηταν μια ηλιόλουστη μέρα του Φεβρουαρίου όταν η ομάδα συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο κυνήγι του θησαυρού της πόλης μας.

Από τότε και για ενάμιση χρόνο τα ίχνη της αγνοούνται. Αμεσως μετά ομως εμφανίζεται  με τη σημερινή της μορφή... ως Ασχετοι Club! Μια καθαρά καρναβαλική ομάδα.

Ήταν μια ιδεα που ξεκίνησε και ωρίμασε στο μυαλό των μελών της στα τέλη της περασμένης χιλιετίας. Έναυσμα για τη  σκέψη αυτή ήταν η διάθεση για χορό,  ξεφαντωμα και διεύρυνση των παρεών έτσι ώστε το Ρέθυμνο στις απόκριες να μετατρέπεται σε μια απέραντη αγκαλιά.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΈΤΟΥΣ:
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας,  σούβλισμα οβελία, διοργάνωση beach party, ορειβατικές εκδρομές, οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΥΣ:  

Κόψιμο πίτας στην αρχή κάθε έτους, σούβλισμα οβελία, διεξαγωγή Beach Party, ορειβατικές εκδρομές, διεξαγωγή αιμοδοσίας, συμμετοχή στην εταιρεία Cretan Line (Αγορά Μετοχών).

Background Image