Τα Παρτάλια

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, Μαραθωνοδρόμος θα γενώ... να τρέχω σαν τον Λούη!

Φέτος, ως «Παρτάλια» τρέχουμε! Τρέχουμε για να φτάσουμε; Μα… ο Ουρανός δεν έχει ταβάνι (είμαστε και ρομαντικοί). Σε μια εποχή, λοιπόν, που όλοι τρέχουν, εμείς, έστω για λίγους μήνες, για λίγες μέρες και τελικά για λίγες ώρες την ημέρα της Μεγάλης Παρέλασης, ντυνόμαστε αρχαίοι δρομείς. Σαν σύγχρονοι «Λούηδες», όμως, στόχο έχουμε έναν: Τον τερματισμό… του κεφιού!

Τιμή στολής: 30 Ευρώ

Πάρτι: Τσικνοπέμπτη 16/02 πλατεία Ιερολοχιτών μαζί με τους Τσαπατσούληδες & τους Ρακοδικασμένους

Καλέστε / 6983412244 (Τηλ.) / 6937503558 (Τηλ.) / 6988873202 (Τηλ.)

Δείτε / 


Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

 

Τα Παρτάλια ιδρύθηκαν και παρέλασαν για πρώτη φορά το 2012. Ουσιαστικά, ωστόσο -για όσους γνωρίζουν- «γεννήθηκαν» μια χρονιά πριν, μέρες Καρναβαλιού, καλή ώρα.

Μια μικρή, αλλά χρόνια συμπαγής παρέα φίλων, χωρίς να το πολυσκεφτούν, θέλησαν να φτιάξουν το δικό τους πλήρωμα και να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο γεγονός, που δεν είναι άλλο από το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Το ήθελαν και το κατάφεραν!

Το όνομα δε της ομάδας δεν προέκυψε δύσκολα, αν και μόνο η απόλυτη ανεμελιά δεν τους χαρακτηρίζει. Πατούν ακόμη στη γη πάντως, αν και φροντίζουν να απογειώνουν τις έννοιες «διασκέδαση, καλοπέραση, παρέα, καρναβάλι» κάθε χρόνο!

Φειδωλά και χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, ξεκίνησαν την καρναβαλική τους εμπειρία ως «Ποδοσφαιριστές και Διαιτητίνες» μετρώντας κάτι λιγότερο από 100 άτομα και χωρίς άρμα, το 2012. Μια χρονιά μετά και γιγαντωμένοι αισθητά, ως «Μπάτμαν και Κατγούμαν» (συν άρμα), νίκησαν για λίγο το «κακό» της εποχής, ενώ το 2014, ως Ρομπέν των Φτωχών, χάρισαν απλόχερα πλούσιο κέφι. Το 2015, το διάσημο Octoberfest… μετεξελίχθηκε σε ρεθεμνιώτικη γιορτή της Άνοιξης μέσω των αμέτρητων κοστουμιών των Παρταλίων, ενώ πέρυσι ο «Κάπτεν Αμέρικα» είχε την τιμητική του στους δρόμους της πόλης μας.

Background Image