Τα Παρτάλια

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

Μια σαλάτα μόνο φτάνει … ΒΑΤΡΑΧΟ σου να με κάνει

TΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ

Τα Παρτάλια 2019 είναι εδώ για να τα κάνουν... σαλάτα, με την καλή έννοια και μόνο, και να βρουν φυσικά τοn βάτραχό τους μα και τη βατραχίνα τους. Δεν αναζητούν τον πρίγκιπα ή τη βασιλοπούλα, αλλά μόνο σμίγουν γεμάτα κέφι και χρώμα ώστε να σημαδέψουν και το φετινό Καρναβάλι -μετριόφρονες γαρ! Μια σαλάτα μόνο φτάνει, βάτραχο σου να με κάνει, λοιπόν, το θέμα φέτος, εμπνευσμένο ποιος ξέρει από πού... Μα και βέβαια από τη σφαίρα της φαντασίας καλέ, και πριν από όλα την ανάγκη για δημιουργικότητα, παρέα, γέλιο και ξεγνοιασιά ως το τελευταίο λεπτό -και- της φετινής Αποκριάς.

Τιμές Στολών 

Ανδρική - Γυναικεία  : 32 €

Παιδική : 25 €

 

Καλέστε / 6983412244 (Τηλ.) / 6976713889 (Τηλ.) / 6937503558 (Τηλ.)

Δείτε / 


Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

 

Τα Παρτάλια ιδρύθηκαν και παρέλασαν για πρώτη φορά το 2012. Ουσιαστικά, ωστόσο -για όσους γνωρίζουν- «γεννήθηκαν» μια χρονιά πριν, μέρες Καρναβαλιού, καλή ώρα.

Μια μικρή, αλλά χρόνια συμπαγής παρέα φίλων, χωρίς να το πολυσκεφτούν, θέλησαν να φτιάξουν το δικό τους πλήρωμα και να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο γεγονός, που δεν είναι άλλο από το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Το ήθελαν και το κατάφεραν!

Το όνομα δε της ομάδας δεν προέκυψε δύσκολα, αν και μόνο η απόλυτη ανεμελιά δεν τους χαρακτηρίζει. Πατούν ακόμη στη γη πάντως, αν και φροντίζουν να απογειώνουν τις έννοιες «διασκέδαση, καλοπέραση, παρέα, καρναβάλι» κάθε χρόνο!

Φειδωλά και χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, ξεκίνησαν την καρναβαλική τους εμπειρία ως «Ποδοσφαιριστές και Διαιτητίνες» μετρώντας κάτι λιγότερο από 100 άτομα και χωρίς άρμα, το 2012. Μια χρονιά μετά και γιγαντωμένοι αισθητά, ως «Μπάτμαν και Κατγούμαν» (συν άρμα), νίκησαν για λίγο το «κακό» της εποχής, ενώ το 2014, ως Ρομπέν των Φτωχών, χάρισαν απλόχερα πλούσιο κέφι. Το 2015, το διάσημο Octoberfest… μετεξελίχθηκε σε ρεθεμνιώτικη γιορτή της Άνοιξης μέσω των αμέτρητων κοστουμιών των Παρταλίων, ενώ πέρυσι ο «Κάπτεν Αμέρικα» είχε την τιμητική του στους δρόμους της πόλης μας.

Background Image