Τα Παρτάλια

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

"ΤΡΕΧ-MEN,ΝΑ ΜΕΤ-ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!"

"Τα Παρτάλια".Εφτά χρόνια παρουσίας,συμπληρώνουμε εφέτος στα καρναβαλικά δρώμενα του Ρεθύμνου και..."ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤ-ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !"Δύσκολο το εγχείρημα,μα καμιά προσπάθεια δεν πηγαίνει χαμένη για "Τα Παρτάλια".Με κέφι,ζωντάνια,έμπνευση, φαντασία και κριτική διάθεση,δίνουμε το δικό μας"παρών"στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης,το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.Εξάλλου,αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους υπόλοιπους ανθρώπους:Χωρίς τρέξιμο,αγώνα,καλή διάθεση και ομαδικό πνεύμα,ΔΕΝ αλλάζει αυτός ο κόσμος.Και συνεχίζουμε...

Καλέστε / 6983412244 (Τηλ.) / 6937503558 (Τηλ.) / 6908572292 (Τηλ.)

Δείτε / 


Τα Παρτάλια

Τα Παρτάλια

 

Τα Παρτάλια ιδρύθηκαν και παρέλασαν για πρώτη φορά το 2012. Ουσιαστικά, ωστόσο -για όσους γνωρίζουν- «γεννήθηκαν» μια χρονιά πριν, μέρες Καρναβαλιού, καλή ώρα.

Μια μικρή, αλλά χρόνια συμπαγής παρέα φίλων, χωρίς να το πολυσκεφτούν, θέλησαν να φτιάξουν το δικό τους πλήρωμα και να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο γεγονός, που δεν είναι άλλο από το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Το ήθελαν και το κατάφεραν!

Το όνομα δε της ομάδας δεν προέκυψε δύσκολα, αν και μόνο η απόλυτη ανεμελιά δεν τους χαρακτηρίζει. Πατούν ακόμη στη γη πάντως, αν και φροντίζουν να απογειώνουν τις έννοιες «διασκέδαση, καλοπέραση, παρέα, καρναβάλι» κάθε χρόνο!

Φειδωλά και χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, ξεκίνησαν την καρναβαλική τους εμπειρία ως «Ποδοσφαιριστές και Διαιτητίνες» μετρώντας κάτι λιγότερο από 100 άτομα και χωρίς άρμα, το 2012. Μια χρονιά μετά και γιγαντωμένοι αισθητά, ως «Μπάτμαν και Κατγούμαν» (συν άρμα), νίκησαν για λίγο το «κακό» της εποχής, ενώ το 2014, ως Ρομπέν των Φτωχών, χάρισαν απλόχερα πλούσιο κέφι. Το 2015, το διάσημο Octoberfest… μετεξελίχθηκε σε ρεθεμνιώτικη γιορτή της Άνοιξης μέσω των αμέτρητων κοστουμιών των Παρταλίων, ενώ πέρυσι ο «Κάπτεν Αμέρικα» είχε την τιμητική του στους δρόμους της πόλης μας.

Background Image