Φευ... Γάτοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Φευ... Γάτοι

Φευ... Γάτοι

Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια

ΦΕΥΓΑΤΟΙ 2019

Η ομάδα των Φευγάτων συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια παρουσίας στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι! Πιστοί στην καρναβαλική κοσμοθεωρία των Ρεθεμνιωτών, οι Φευγάτοι διακρίνονται για την ικανότητά τους να διοχετεύουν παντού και με κάθε τρόπο τον καρναβαλικό παλμό που χτυπάει για 105 χρόνια στην πόλη του Ρεθύμνου.

Φέτος, οι Φευγάτοι φέρνουν στην Κρήτη τον αλαζόνα έφηβο αυτοκράτορα των Ίνκας, τον Κούζκο. Ο εγωιστής και κυνικός Κούζκο τα έχει όλα και δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει ακόμα περισσότερα. Μαζί του έρχεται και η Ίζμα. Η Ίζμα, αρχομανής, διεφθαρμένη και κάποιας ηλικίας σύμβουλός του, θέλοντας να τον ξεφορτωθεί και να γίνει αυτοκράτειρα στη θέση του αυτοκράτορα, συνωμοτεί εναντίον του.

Παρόλα αυτά, ο αυτοκράτορας έχει «ΚΕΦΙΑ»! Το απαραίτητο συστατικό στοιχείο που λείπει από τη σημερινή εποχή! Γι’ αυτό και οι Φευγάτοι στηρίζουν τον Κούζκο αλλά και την Ίζμα για να αναλάβουν τα ηνία! Γιατί, ακόμα και ως ήρωες μυθοπλασίας, και, παρά τις συγκρούσεις τους, ως οι καρναβαλικοί πρωταγωνιστές του 2019, είναι εκείνοι που παίρνουν τελικά την ψήφο εμπιστοσύνης για να μας ταξιδέψουν όλους στο όνειρο.

Τιμές Στολών :

Ανδρική : 35 €

Γυναικεία Μωβ : 50 € 

Γυναικεία κόκκινη : 35 € 

 

Καλέστε / 6987651534 (Τηλέφωνο) / 6987709656 (Τηλέφωνο) / 6980246178 (Χανιά)

Δείτε / 


Φευ... Γάτοι

Φευ... Γάτοι

 

Οι Φευ...γάτοι δημιουργήθηκαν το 2006 και φέτος κλείνουν 10 χρόνια παρουσίας στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι αλλά και στο Κυνήγι Θησαυρού.

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι μια αφορμή μέσα από το κέφι και τη διασκέδαση να ενωθούμε και να προσφέρουμε κοινωνική δράση και εθελοντισμό πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Τα μέλη της ομάδας μας προέρχονται από το Ρέθυμνο αλλά και μέρη όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, που επιλέγουν κάθε χρόνο την πόλη μας και το Καρναβάλι της Κρήτης! Τα θέματα των στολών κρύβουν μια σατιρική διάθεση και σχετίζονται με την επικαιρότητα και τα κουστούμια μας ράβονται από τοπική βιοτεχνία.

Η ομάδα των Φευ...γάτων ειναι ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και σας περιμένει να γνωριστούμε, να ξεφαντώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα!

Background Image