Φευ... Γάτοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Φευ... Γάτοι

Φευ... Γάτοι

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε

 

Μια πολύ γνωστή παροιμιακή έκφραση είναι η «μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώστε», που τη χρησιμοποιούμε για καταστάσεις στις οποίες δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμιά πειθαρχία, ας πούμε σε μια δημόσια υπηρεσία, ή και σε μια χώρα, όταν υπάρχει κακοδιοίκηση, επικρατεί πλήρης ασυδοσία και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, κάτι σαν την Ελλάδα των τελευταίων εκατονταετιών…

Οι Φευγάτοι, λοιπόν, έρχονται το 2017, να αποκαταστήσουν την τάξη και κυρίως το όνομα των σκύλων τους οποίους θίγουμε με την έκφραση αυτή προσομοιάζοντας τους ανθρώπους. Για αυτό το λόγο ντύνονται σκύλοι και γάτες (τιμώντας έτσι και το γατίσιο όνομά τους) και τρέχουν, χοροπηδούν, διασκεδάζουν για χάρη τους.

Δηλαδή, οι Φευγάτοι, ως φιλόζωοι, δεν ξεχνούν ότι μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων της εποχής υπάρχουν και τα αγαπημένα ζώα με τα οποία συνυπάρχουμε ως ισότιμα μέλη του κόσμου αυτού, και στηρίζουν το φιλοζωικό σωματείο «Νοιάζομαι» της πόλης του Ρεθύμνου, με τη διάθεση οικονομικού ποσού από τις συμμετοχές για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων.

Γιατί το καρναβάλι για τους Φευγάτους είναι πέρα από τρελή διασκέδαση και μια καλή ευκαιρία συλλογικής προσφοράς και συνειδησιακής επαγρύπνησης. VAMOS RETHYMNOS!

Τιμή Στολής: 35 Ευρώ

Καλέστε / 6972354535 (Τηλέφωνο) / 6988438875 (Τηλέφωνο)

Δείτε / 


Φευ... Γάτοι

Φευ... Γάτοι

 

Οι Φευ...γάτοι δημιουργήθηκαν το 2006 και φέτος κλείνουν 10 χρόνια παρουσίας στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι αλλά και στο Κυνήγι Θησαυρού.

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι μια αφορμή μέσα από το κέφι και τη διασκέδαση να ενωθούμε και να προσφέρουμε κοινωνική δράση και εθελοντισμό πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Τα μέλη της ομάδας μας προέρχονται από το Ρέθυμνο αλλά και μέρη όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, που επιλέγουν κάθε χρόνο την πόλη μας και το Καρναβάλι της Κρήτης! Τα θέματα των στολών κρύβουν μια σατιρική διάθεση και σχετίζονται με την επικαιρότητα και τα κουστούμια μας ράβονται από τοπική βιοτεχνία.

Η ομάδα των Φευ...γάτων ειναι ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και σας περιμένει να γνωριστούμε, να ξεφαντώσουμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα!

Background Image