Γκαζανόβες

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

Μέλισσες και με παραμέλισσες

Για έκτη συνεχόμενη χρόνια οι Γκαζανόβες συνεχίζουμε το ξέφρενο ταξίδι μας στην χώρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Φέτος το θέμα μας είναι εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο. Συγκεκριμένα, επιλέξαμε να ντυθούμε μελισσούλες ή πιο σωστά '' Μέλισσες και μας παρα...μέλισσες''.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες να κοπιάσετε στην παρέα μας, να αφεθείτε και να διασκεδάσετε, να χορέψετε και να γελάσετε όπως μόνο οι Γκαζανόβες γνωρίζουν!!!

Ραντεβού στην μεγάλη παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου λοιπόν...

Τιμή στολής: 33 Ευρώ

Πάρτι έκλπηξη Πέμπτη 23/02/2017 στο minibar

Καλέστε / 6949582013 (Τηλέφωνο) / 6983800862 (Τηλέφωνο)

Δείτε / 


Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

 

Πέντε χρόνια Γκαζανόβες, πέντε χρόνια γεμάτα αγωνία (θα έχουμε κόσμο φέτος; , τι θα κάνουμε με αυτό το θέμα; κ.α.), αλλά και γεμάτα ικανοποίηση, κέφι και χαρά για την συμμετοχή μας σε αυτό τον όμορφο θεσμό που ονομάζεται Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Η ομάδα μας ιδρύθηκε από τα μέλη του Vespa Club Ρεθύμνου κι από εκεί προέρχεται το α΄ συνθετικό του ονόματός μας. Στην πορεία όμως τον βασικό πυρήνα της ομάδας στελέχωσαν κι άλλοι καρναβαλιστές.

Το 2011, όταν δηλαδή ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, επιλέξαμε για θέμα μας «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο». Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λέμε αλλά αυτό ήταν. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν θέματα όπως το «Ice Age», το οποίο αποτέλεσε και το πιο επιτυχημένο θέμα μας, τουλάχιστον από εμπορικής πλευράς, «Φρουρά του Βατικανού» όπου ατραξιόν της ομάδας ήταν ένας καρναβαλιστής που ντύθηκε Πάπας και τράβηξε όλα τα βλέμματα και «Klaus Nomi». Φέτος επιλέξαμε ένα θέμα από την αρχαιοελληνική μυθολογία.

Θα ντυθούμε Αφροδίτη και Έρωτας ή αλλιώς «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις». Μένει να δούμε ποιος θα αντέξει τόσο Έρωτα!

Background Image