Γκαζανόβες

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

"Ταρανδίνες εν δράση!" Οι κυνηγοί τα ΄χουν χάσει!

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Καρναβαλική ομάδα Γκαζανόβες συμμετέχει στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βάλαμε τα δυνατά μας για να εντυπωσιάσουμε το Καρναβαλικό κοινό με την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα του θέματός μας. Τάρανδοι και κυνηγοί ή πιο σωστά  «Ταρανδίνες εν δράση... Οι κυνηγοί τα έχουν χάσει» είναι το φετινό θέμα μας και το ερώτημα που θέτουμε είναι ποιος θα κυνηγάει ποιον; Επιλέγοντας ένα θέμα από το ζωικό βασίλειο, σε συνδυασμό με τον κυνηγό, επιχειρούμε, όπως θα δείτε και στο άρμα μας, να σατιρίσουμε ένα ευαίσθητο θέμα όπως είναι το κυνήγι των υπό εξαφάνιση ζώων και να περάσουμε ένα μήνυμα υπέρ της φιλοζωίας και της αρμονίας στο φυσικό περιβάλλον.

Ως Γκαζανόβες ευχόμαστε ολόψυχα καλό Καρναβάλι και καλή διασκέδαση σε όσους συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή.

Καλέστε / 6949582013 (Τηλέφωνο) / 6983800862 (Τηλέφωνο)

Δείτε / 


Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

 

Επτά χρόνια Γκαζανόβες, πέντε χρόνια γεμάτα αγωνία (θα έχουμε κόσμο φέτος; , τι θα κάνουμε με αυτό το θέμα; κ.α.), αλλά και γεμάτα ικανοποίηση, κέφι και χαρά για την συμμετοχή μας σε αυτό τον όμορφο θεσμό που ονομάζεται Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Η ομάδα μας ιδρύθηκε από τα μέλη του Vespa Club Ρεθύμνου κι από εκεί προέρχεται το α΄ συνθετικό του ονόματός μας. Στην πορεία όμως τον βασικό πυρήνα της ομάδας στελέχωσαν κι άλλοι καρναβαλιστές.

Το 2011, όταν δηλαδή ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, επιλέξαμε για θέμα μας «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο». Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λέμε αλλά αυτό ήταν. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν θέματα όπως το «Ice Age», το οποίο αποτέλεσε και το πιο επιτυχημένο θέμα μας, τουλάχιστον από εμπορικής πλευράς, «Φρουρά του Βατικανού» όπου ατραξιόν της ομάδας ήταν ένας καρναβαλιστής που ντύθηκε Πάπας και τράβηξε όλα τα βλέμματα και «Klaus Nomi». Φέτος επιλέξαμε ένα θέμα από την αρχαιοελληνική μυθολογία.

Θα ντυθούμε Αφροδίτη και Έρωτας ή αλλιώς «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις». Μένει να δούμε ποιος θα αντέξει τόσο Έρωτα!

Background Image