Γκουσγκούνηδες

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Γκουσγκούνηδες

Γκουσγκούνηδες

Cirque du Lamogien

Οι Γκουσγκούνηδες δημιουργήθηκαν το 1993 συμμετέχοντας στο Κυνήγι Θησαυρού, ενώ, από το 2005, δίνουν ένα δυνατό παρόν στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.
Φέτος, θα τους δείτε μεταμφιεσμένους ακροβάτες του περιβόητου «Cirque du Lamogien», με 400 περίπου συμμετοχές στο πλήρωμά τους, να ακροβατούν ανάμεσα στη λογική και την παράνοια, σατιρίζοντας έτσι τα κακώς κείμενα της εποχής μας.
Οι Γκουσγκούνηδες δημιουργούν και προσφέρουν στην κοινωνία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου! Δεν αποτελούν απλώς μια καρναβαλική ομάδα, αλλά μια δεμένη παρέα που αγκαλιάζει ντόπιους και επισκέπτες από κάθε σημείο του κόσμου!
Κέφι, μεράκι και δημιουργικότητα κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάθε χρόνο, με ποιοτικές στολές και προσεγμένα άρματα, εμπνευσμένα, άλλοτε από την επικαιρότητα και άλλοτε εντελώς πρωτότυπα, δουλεμένα πάντα με πολύ μεράκι και αγάπη!

ΤΙΜΗ ΣΤΟΛΗΣ: 37 €

Καλέστε / 6946433009 (Τηλ.) / 6977003403 (Τηλ.) / 6985815121 (Τηλ.)

Δείτε /  / 


Γκουσγκούνηδες

Γκουσγκούνηδες

 

Οι ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 1993, ξεκινώντας την παρουσία τους, με τη συμμετοχή τους στο Κυνήγι του Θησαυρού για πρώτη φορά.

Aπό το 2005 λαμβάνουν μέρος και στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με ιδιαίτερη επιτυχία. Δημιουργικότητα, κέφι, επιμονή στην ποιότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας.

Πηγή έμπνευσης για την επιλογή του θέματος, της στολής και του άρματος αποτελούν συνήθως
θέματα επικαιρότητας, άλλοτε σατυρικά και άλλοτε εντελώς πρωτότυπα θέματα
δουλεμένα με πολύ μεράκι και αγάπη.

Οι ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΕΣ είναι μια πραγματική παρέα!

Χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, αγκαλιάζει ντόπιους και επισκέπτες από κάθε σημείο του κόσμου
και μεταδίδει τη χαρά, το κέφι, τη διασκέδαση, τη συλλογικότητα που μόνο το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι μπορεί να προσφέρει!

Η ομάδα των ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΔΩΝ συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα που αφορά το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι καθώς και σε ενέργειες που αφορούν την πόλη γενικότερα. Προσφέροντας εθελοντική εργασία, βοήθεια σε τρόφιμα-φάρμακα-ρούχα όπου υπάρχει ανάγκη, συνεισφέροντας στην αιμοδοσία κ.α.

Background Image