Γιαρέμηδες

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Γιαρέμηδες

Γιαρέμηδες

Τρόμος Στο Ρέθυμνο

Το όνομα μας σημαίνει παρέα-συντροφικότητα. Είμαστε μια τρελή, θεότρελη ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και Κυνηγιού. Μια παρέα γεμάτη όρεξη, όνειρα και φιλοδοξίες που μαζεύτηκε το χειμώνα του 2000 και δημιούργησε την ομάδα. Έχουμε όρεξη, χιούμορ, φαντασία και δημιουργικότητα. Βασικό μέλημά μας η χαρά, και η δράση στα κοινά με γνώμονα την διασκέδαση και το καλό των συνανθρώπων μας. Από την ημέρα ίδρυσής μας συμμετέχουμε ανελλιπώς  σ’ όλα τα δρώμενα του Δήμου Ρεθύμνου, είτε στο κυνήγι του θησαυρού, είτε σε φιλανθρωπικές ή καρναβαλικές εκδηλώσεις. Τα θέματα μας τα επιλέγουμε κυρίως μέσα από την επικαιρότητα.
Για τη φετινή χρονιά αντλήσαμε το θέμα μας μέσα από τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα μέσα από το remake της ταινίας «ΙΤ».  Ο κλόουν του Pennywise ακολουθεί μια παρέα παιδιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν το δαιμονικό πλάσμα με τη μορφή κλόουν και το οποίο τρέφεται με τους φόβους των μικρών παιδιών. Εμείς όμως δε θέλουμε να σας τρομάξουμε… Αντίθετα θέλουμε να σας διασκεδάσουμε, να γίνουμε μια παρέα και να περάσουμε ένα όμορφο καρναβάλι. Ντυνόμαστε λοιπόν κλόουν και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018. Εσείς μη φοβηθείτε λοιπόν κι ακολουθείστε τη παρέα των Γιαρέμηδων!
Πληροφορίες - Εγγραφές στο: 6947553520 & 6945846826, για Χανιά:6987602720
Τιμές στολών: 35€ Ενηλίκων, 25€ Παιδική
Facebook: Γιαρέμηδες Καρναβαλική Ομάδα

Καλέστε / 6947553520 (Τηλ.) / 6945846826 (Τηλ.) / 6987602720 (Χανιά)

Δείτε / 


Γιαρέμηδες

Γιαρέμηδες

 

Μια τρελή, θεότρελη ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και Κυνηγιού. Μια παρέα γεμάτη όρεξη, όνειρα και φιλοδοξίες μαζεύτηκε το χειμώνα του 1999-2000 και δημιούργησε την ομάδα. Το όνομα μας σημαίνει παρέα-συντροφικότητα. Έχουμε όρεξη, χιούμορ, φαντασία και δημιουργικότητα. Βασικό μέλημά μας η χαρά, και η δράση στα κοινά με γνώμονα την διασκέδαση και το καλό των συνανθρώπων μας. Από την ημέρα ίδρυσής μας συμμετέχουμε ανελλιπώς  σ’ όλα τα δρώμενα του Δήμου Ρεθύμνου, είτε στο κυνήγι του θησαυρού, είτε σε φιλανθρωπικές ή καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Background Image