Αλλαντάλλων

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Αλλαντάλλων

Αλλαντάλλων

Lucha Libre 2017 Μεξικάνοι Μασκοφόροι Παλαιστές

Από το μακρινό Μεξικό  καταφθάνουν στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι οι ατρόμητοι παλαιστές  της «Λούτσα Λίμπρε».
Οι Λουτσαδόροι  και οι Λουτσαδόρισες παλαιστές  των Alladallon φορούν τις μάσκες τους και ρίχνονται στην πάλη του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού 2017 . Πάλη με μοναδικό ανταγωνισμό την διασκέδαση, το χορό και την τρέλα, όπου και πάλι θα αναδειχθούν κυρίαρχοι και πρωταθλητές. 

Φέρνουν μαζί για άρμα  το φοβερό ρινγκ τους, στο οποίο προπονούνται καθημερινά χύνοντας λίτρα ιδρώτα για να είναι πανέτοιμοι για τη σημερινή μέρα της μεγάλης παρέλασης. 

Φλογερή διάθεση, ασταμάτητος  χορός και ατελείωτο κέφι συνθέτουν το σκηνικό της φετινής παρουσίας των τούμπανων Alladallon Λουτσαδόρων.


Ετοιμαστείτε…

Στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι 2017… Θα πέσουν κορμιά!!!

Καλέστε / 6978344782 (Τηλ.) / 6970524318 (Τηλ.) / 6944897920 (Τηλ.)

Στείλτε / alladallon@gmail.com

Δείτε / 


Αλλαντάλλων

Αλλαντάλλων

 

Μετά από πολλά χρόνια συμμετοχών σε διάφορες ομάδες του καρναβαλιού, το 2005 μία παρέα 20 νέων ανθρώπων, με κύριο χαρακτηριστικό τους, την αγάπη για τη μουσική, τα party και φυσικά το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι, δώσαμε σάρκα και οστά σε μια ομάδα που κάθε χρόνο δεν περνάει απαρατήρητη.

Αν και η γλώσσα επικοινωνίας της ομάδας είναι λίγο Αλλαντάλλων, καταφέρνουμε και εντυπωσιάζουμε με τα θέματα που παρουσιάζουμε, πότε σαν Disco Boys -  Disco Girls, το αξέχαστο Rugby και ΜΑζορέτες, πότε σαν Elvis & Merlin και πότε σαν Ροκάδες.

Background Image