Άρκαλοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Άρκαλοι

Άρκαλοι

"Κηπουροί εν δράσει..."

Η ΟΜΑΔΑ ΆΡΚΑΛΟΙ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2000 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.

Φέτος φερνουμε την ανοιξη στα μεσα του φλεβαρη, ζωντανευουμε με λουλουδια, χρωματα και αρωματα το χειμωνιάτικο τοπίο.
μια νοτα χαρας και αισιοδοξίας απεναντι στο γκριζο της καθημερινοτητας μας.
ΜΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΣΜΈΝΟ ΚΗΠΟ μας ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΈΦΙ ΝΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ σας.

Αξίζει να το ζήσεις...

Καλέστε / 6975641706 (Γεωργία) / 6975749928 (Κωνσταντίνος) / 6977770149 (Χρύσα) / 6984925091 (Κλαίρη (παιδικές))

Δείτε / 


Άρκαλοι

Άρκαλοι

 

Η ΟΜΑΔΑ ΆΡΚΑΛΟΙ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2000 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: ΩΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΒΑΡΕΛΟΦΡΩΝΕΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙ, ΩΣ ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ΚΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΌΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ, ΩΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΙ.
ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΞΕΚΟΥΡΔΊΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΌ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ : ΤΟ 2009  ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ ΑΡΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ 1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ.
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΆ : HOMUS ARKALUS (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 10 ΧΡΌΝΩΝ), «ΔΝΤ-ΑΛΑΡΓΙΝΟΣ Ο ΚΗΠΟΣ, ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ», «Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ-Η ΚΙΡΚΗ & ΤΑ P.IG.S», «ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ», «THE TROYCANS-Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…», ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ.
ΦΕΤΟΣ, 2018, ΟΙ ΑΡΚΑΛΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΌ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΆΡΗ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ.

Background Image