Δελτία Τύπου

Τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής.

Αρχικη / Δελτία Τύπου / 27ο Κυνήγι του Θησαυρού / Χορός

27ο Κυνήγι του Θησαυρού / Χορός

27ο Κυνήγι του Θησαυρού / Χορός

29/02/2016

Τριήμερο Κυνηγιού

Με τον καιρό σε ανοιξιάτικη διάθεση 41 ομάδες και 5 περίπου χιλιάδες κυνηγοί ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου για να χριστούν ως ο Άξιος συνεχιστής του Τζον Πάλας, πρωταγωνιστή του 27ου Κυνηγιού του Θησαυρού με διοργανωτές τους Γκουσγκούνηδες.


Κατεβάστε από εδώ όλο το υλικό media για το τριήμερο του Κυνηγιού.


Μικροί και μεγάλοι έπεσαν με τα μούτρα στα βιβλία της ιστορίας του Ρεθύμνου, επιστράτευσαν φαντασία, ευρηματικότητα και παρατηρητικότητα για να λύσουν γρίφους, όπως και όλα τα μέσα μεταφοράς, ακόμη και τα ποδήλατα που είχαν στη διάθεσή τους από τους διοργανωτές!

Από την Παρασκευή βράδυ που έγινε ο Χορός των Ομάδων του Κυνηγιού του Θησαυρού μέχρι την Κυριακή όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα κυνηγώντας με κέφι, αισιοδοξία και χαρά!

Ο Χορός των Ομάδων του Κυνηγιού ξεκίνησε με τη βράβευση των νικητών του Παιδικού Κυνηγιού και στη συνέχεια ξετυλίχθηκε η ζωή του Άξιου, Τζον Πάλας με μουσικοχορευτικά διαλείμματα εμπνευσμένα από τους σταθμούς της ζωής του. Όλο το τριήμερο οι κυνηγοί επεξεργαζόντουσαν στοιχεία ακόμη και διαδικτυακά ή και από το ραδιόφωνο για να καταφέρουν να είναι οι πρώτοι που θα λύσουν και τον τελευταίο γρίφο και θα φτάσουν στο Δημαρχείο να στεφθούν Άξιοι!

Background Image